Stillingsannonse

Prosjektleder svakstrøm

Har du erfaring med svakstrøm og vil jobbe som prosjektleder i Horten? Vi har mange spennende kunder og oppdrag, og søker nå etter en dyktige prosjektleder til vår svakstrømsavdeling.

Er du Gecoms nye svakstrøms spesialist?

Hos oss i Gecom får du en utfordrende og spennende rolle som prosjektleder. Du får være med å videreutvikle vår svakstrømsavdeling. Det er frihet under ansvar og du kan i din stilling være med å påvirke hvordan selskapet skal drives. Vi har gode arbeidsforhold og er en solid bedrift som snart feirer 80 år i bransjen. Gecom er en del av Konstel-konsernet som består av 25 elektroentreprenører.

Gecom søker deg som er god på svakstrøm og EKOM og ønsker å bli prosjektleder. Vår svakstrømavdeling jobber med avanserte løsninger for viktige næringslivskunder. Gecom jobber hovedsakelig med lokale prosjekter i Vestfold-området og vi ser for oss en vekst i årene som kommer. Vi er stolte av våre dyktige fagfolk som yter høy service til våre kunder.

Du motiveres av å gjøre andre gode. Du leverer et godt håndverk og du jobber hardt for at kunden alltid skal være fornøyd. Du skal være med å utvide avdelingen, prosjektere og prise oppdrag, bidra til å skaffe nye oppdrag og ikke minst være med å skape en god arbeidsplass for alle.

Kjenner du deg igjen i dette og ønsker å være prosjektleder med ansvar for svakstrøm? 

Vi ser for oss at du har erfaring fra prosjektarbeid, du er montør gruppe S eller L og kanskje BAS i dag. Det kan være er en fordel om du har elektroteknisk utdanning men erfaring teller mest. Du trives med oppfølging av eksisterende kunder og har tålmodighet og faglig kunnskap til å skaffe nye prosjekt. Du vil få en nøkkelrolle i firmaets utvikling og personalansvar i avdelingen.

Du trives med prosjektering og ressursplanlegging. Du kan ta ansvaret for å ta imot bestillinger fra kunder, planlegge og følge opp oppdrag. Du ser løsninger der andre ser problemer. Du jobber slik at kunden får den beste løsningen for sitt behov og føler seg godt ivaretatt gjennom hele oppdraget. Du vil løse oppgaver både individuelt og i team.

Du trives med å gjøre en god jobb og har bedriftsøkonomisk forståelse. Du har erfaring med oppfølging av byggesaker fra A-Å og har kjennskap til de ulike NS standardene. Du liker at det er utfordringer, ryddighet og struktur, samtidig motiveres du av selvstendig arbeid og å får ting unna.

Blir du motivert av å være en del av gode tradisjoner og ønsker å ta del av vår videre vekst?

Når du har lest dette og ønsker å vite mer, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Raymond Haugen, (97 01 79 49) eller Odd-Arne Krogstad (90 75 34 84) i Skagerak Consulting for en prat for å melde din interesse.