Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

El-kontroll for bolig

bildeØnsker du at ditt elektriske anlegg skal være trygt for deg og dine nærmeste? Feil på elektriske anlegg kan forårsake store brann- og personskader.

Det er du som eier og brukers ansvar at alle elektriske installasjoner er forskriftmessig utført.

Vi sikrer din bolig

En el-kontroll er en sikkerhetssjekk som gir deg tryggheten om at din bolig og ditt el-anlegg er i forskriftmessig stand. Når vi utfører el-kontrollen tar vi stikkprøver rundt i boligen, og sjekker at jordingen er i orden. Vi kontrollerer også alle tilkoblinger i sikringsskapet. Flere av kontrollpunktene i sjekken bygger på statistikk over punkter i det elektriske som oftest forårsaker brann og skader. El-kontrollen utføres i henhold til normen NEK 405-2.

Fra 1. september 2010 er det innført en felles standard for el-sjekk. Elektrikere som utfører slike tester må ha autorisasjon.

Fullført el-kontroll hvert femte år gir opptil 20% rabatt på boligforsikring hos de aller fleste forsikringsselskapene.

Kjøpe ny bolig?

Kjøpe hus eller leilighet? Ikke kjøp bolig med et potensielt farlig el-anlegg. La Gecom AS sjekke om din drømmebolig er i forsvarlig stand, du slipper store uforutsette utgifter ved å sjekke på forhånd.

Ta kontakt med Gecom AS i dag, og vi vil hjelpe deg med å kontrollere ditt el-anlegg slik at du og boligen er trygge.

Share on Facebook

Logg inn