Velfungerende bygg

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å sikre elsikkerhet og smarte elektroinstallasjoner, og utfører alle typer elektrotjenester for små og store bedrifter. Vi kjenner godt til behov i butikklokaler, kontorlandskap, produksjonslokaler, verksteder, eksplosjonsfarlige områder, som lakkanlegg og bensinstasjoner, varme- og kjøleanlegg og prosessanlegg.

Sikkerhet først!

Med tjenester som termografering, brann- og nødlyssystemer, adgangskontroll og gode systemer for internkontroll og vedlikeholdsplaner har vi kompetansen og de rette sertifiseringer og godkjenninger til å kunne finne den tryggeste og beste løsningen for ditt bygg.

Vi leverer også løsninger innenfor kommunikasjonsteknologi og leverer nettverksløsninger med både fiber og kobber.

Vi bistår deg gjennom hele prosessen

Vi hjelper deg med planlegging og prosjektering i forkant, uansett om du er byggherre, byggeier eller på et eller annet vis har ansvar for elsikkerhet eller elektriske installasjoner i bygg.  Med mange gode  løsninger for strømsparing og energiøkonomisering kan du få et smartere bygg – enten det er å bytte til LED-lys, installere solcelleanlegg eller styringssystemer for lys og varme.

Ønsker du trygghet og forutsigbarhet kan det hende rammeavtale er riktig for dere. Finn ut mer her