I bransjen siden 1947

I 1947 startet Gunnar Svenson den elektriske forretningen G. Svensen A/S. Siden den gang har vi endret navn til Gecom AS, og vi har vokst oss som en sterk aktør i Horten, med 14 ansatte. Vi er totalleverandør av elektriske installasjoner, både for hjem, hytte, borettslag, bedrifter, men også større industribygg. Med vår lange erfaring og lokale tilhørighet kjenner vi kundene våre godt, og jobber alltid for å levere elektriske løsninger av høyeste kvalitet og sikkerhet.

Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå kundens behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og kunden kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

Vi setter folka våre først

Vi er hele tiden på jakt etter dyktige kollegaer for å styrke teamet. Ledige stillinger finner du her.

Vi tar også varmt imot lærlinger. Som lærling hos oss vil du lære av dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve mestring gjennom faglige utfordringer og du vil bli en naturlig del av vårt team.

En del av stjernelaget Konstel

Sammen med en rekke andre stolte lokale elektrikerfirmaer er vi en del av en større konstellasjon.

Å være en del av noe større er trygt for oss som elektrikere og deg som kunde. Det gir større rom for bedre systemer, samarbeid og deling av kunnskap og erfaringer.

Vi er en del av Konstel, men fortsatt den samme lokale elektrikeren som bestandig har vært her for deg.