Leverandører

For å sikre dine behov og krav om kvalitet, benytter vi kun produkter fra leverandører som kan møte de høyeste krav til driftssikkerhet, design og funksjonalitet.

Våre leverandører er

Cenika

Cenika AS er leverandør av tavleutstyr, sikringsskap og elektromateriell til den profesjonelle elektrobransjen.

Leverandøren sitt mål er å hjelpe kunder med smarte og effektive løsninger til en god pris, som også vil bidra til å forenkle hverdagen.

CTM Lyng

CTM Lyng AS er en norsk produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, velferdsteknologi, energiøkonomisering, samt lys og varmestyring for alle typer bygg.

Leverandøren tilbyr alt i fra utvikling av produkt til produksjon og distribusjon. Produksjonen foregår i egne produksjonslokaler i Vanvikan i Trøndelag.

DEVI by Danfoss

DEVI leverer elektriske varmeløsninger med fokus på brukervennlige og energieffektive styringssystemer.

Varmeløsningene omfatter et bredt spekter av produkter; varmekabler, varmematter, varmefolie, termostater og tilbehør.

DEVIs produkter og løsninger brukes i og utenfor boliger, boligblokker, næringsbygg, offentlige bygg, infrastruktur, idrettsplasser, kjølerom m.m.

Eaton

Eaton Electric AS dekker hele spekteret av materiell og styringssystemer og er markedsledere på jordfeilautomater til sikringsskapet.

Eatons energieffektive produkter og tjenester hjelper kunder med å effektivt styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi for en mer pålitelig, effektiv, sikker og bærekraftig utnyttelse.

Elis Elektro AS

Elis Elektros viktigste produktområder er kabel, kabelføringsveier, elektriske isolasjonsmaterialer, kabelbeskyttelse og komponenter for kraftelektronikk.

Produktene hentes fra anerkjente kvalitetsprodusenter i Europa.

ELKO

ELKO er en ledende produsent av elektromateriell, og har i over 75 år levert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell til norske hjem og virksomheter.

Leverandøren tilbyr produkter av høy kvalitet og holdbarhet, og er opptatt av å tilby innovative produkter med moderne design.

Glamox Norge

Glamox utvikler, produserer og distribuerer profesjonelle belysningsløsninger for det globale markedet. Målet deres er å levere bærekraftige produkter og løsninger som forbedrer menneskers prestasjon og komfort.

Hedengren Security

Hedengren Security er en totalleverandør av sikkerhets- og bygningsteknologi

Hedengren utvikler, produserer og leverer bransjeledende systemer for alle sikkerhetsfag.

Luxia

LUXIA er en norsk belysningsleverandør, som tilbyr en rekke belysningsløsninger. Leverandøren er sterk på blant annet, kontorbelysning, dekorbelysning, industribelysning, idrettsbelysning, utebelysning, LED strips og -profiler, nødlys og wireless.

Micro Matic

Micro Matic er leverandør av utstyr som styrer og kontrollerer el-installasjoner. Løsningene kombinerer energi­økonomisering med design og komfort fra de fremste produsentene i Europa.

Nexans

Nexans Norway AS er ledende leverandør av kraft-, tele-, installasjons- og varmekabler i Norge, og er blant verdens ledende innen offshore-kontrollkabler og høyspent sjøkabelsystemer.

Nexans sine kabler er av høy kvalitet, og er produsert for å tåle tøffe omgivelser i jord, luft og vann.

Pipelife

Pipelife Norge er landets største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. Deres rør benyttes til vann, avløp, kabelbeskyttelse og elektriske husinstallasjoner.

Leverandøren investerer kontinuerlig i nye produkter og produksjonsmidler for å sikre en bærekraftig og miljøvennlig produksjon i Norge.

Prysmian Group

Prysmian Group Norge leverer kvalitetskabler fra Draka, Prysmian og General Cable.

Selskapet er en betydelig leverandør til elektromarkedet i Norge

Schneider Electric

Schneider Electric har markedets bredeste utvalg av innovative løsninger til energistyring og -overvåking, el-distribusjon og el-, tele- og datainstallasjon.

SG Armaturen

SG Armaturen har spesialisert seg på lysarmaturer til hjem- og prosjektmarkedet.  Produktene er designet med tanke på enkel og effektiv installasjon. Smart løsninger, samt dimmere, stikkontakter og brytere.

SG er et heleid norsk selskap, lokalisert i Lillesand.

Teccon AS

TECCON utvikler, produserer, importerer og leverer elektrikerprodukter, som kabler og ledninger, av høy kvalitet.

Leverandøren har som mål å bidra til en mer effektiv og miljøvennlig arbeidsdag for elektrikere og installatører.

UTU Norge Logo

UTU Norge

UTU er eksklusiv leverandør av Hager i Norge, og tilbyr utstyr som sikringer, sikringsskap, tilknytningsskap, installasjonskanaler, gulvbokser, grenstaver, kontaktorer og fordelingssystemer.

Hager er kjent for løsninger som er enkle å installere, enkle å bruke, og som stadig utvikles videre.

Thermo-Floor

Thermo-Floor AS er leverandør av smarte løsninger for smarte hjem. Av produkter leverer de varmeløsninger, varmestyring og smarthusløsninger.

Varmecomfort

VarmeComfort fører anerkjente og velprøvde produkter som Flexwatt varmefolier, Flxheat varmekabler og Comforttemp termostater. I tillegg har de et omfattende sortiment innen frostsikring, varmekabler for snøsmelting, isolasjon, reflektorplater og tilbehør for gulvvarme og el-installasjoner. De leverer alle typer elektrisk gulvvarme, for støp, tynnstøp, fliser og bad.

Mill

Mill er en norsk merkevare som utvikler varme- og inneklimaprodukter skreddersydd for det moderne hjem. Produktene er kjent for sitt minimalistiske og elegante design.

Mill tilbyr panelovner (med stål- og glassfront, med wifi eller elektronisk termostat med dag-/nattsenk), flyttbare ovner (konvektorovner, PTC-ovner og oljefylte radiatorer i moderne design), wifi-plugg som gjør dumme ovner smarte, terrassevarmere og inneklimasensorer (måler temperatur, fuktighet, tvoc og eCO2).