For at du som eier eller ansvarlig for et bygg enklere skal kunne sikre eiendommen tilbyr vi en rekke sikkerhetsinstallasjoner.

Foto: Salto Systems

Adgangskontroll

Adgangskontroll er et teknisk låssystem som kontrollerer hvem som har tilgang til forskjellige dører og porter.

Det eksisterer et bredt utvalg av adgangssystemer med forskjellige muligheter. Flere av dem er fleksible, slik at de kan kobles motbyggets porttelefoner, overordnede systemer, besøkshåndteringssystemer og tilsvarende.

Porttelefon

Porttelefon er et system eller en funksjon som gjør at man kan snakke med de som ønsker å komme inn på eiendommen. Med en porttelefon vil du kunne se og snakke med de som ikke har adgang til vanlig, og bår du vil slippe dem inn åpnes dørene enkelt elektronisk fra porttelefonsystemet.

Innbruddsalarmer

Innbruddsalarmer fungerer på forskjellige måter, avhengig av hva slags alarm man har valgt. Grunnleggende for de fleste innbruddsalarmer er at en alarm utløses når det oppdages et innbrudd. Det kan enten være en alarm med lyd eller alarm som ikke lager lyd, en såkalt stille alarm.

Innbruddsalarm kan kobles sammen med adgangskontroll og andre sikkerhetssystemer dere har i bygget. Det betyr at når du låser deg ut av bygget for kvelden, slår alarmen seg på og kameraene aktiverer seg. Vi har lang erfaring innen sikkerhet, og sammen finner vi den beste løsningen for ditt bygg.

Ønsker du hjelp med hvordan vi kan gjøre sikkerheten deres bedre?

Vi hjelper deg gjerne med planlegging og installasjon.