Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Industri og næringsliv

bildeGecom AS utfører alle typer arbeider innen sterkstrøm og svakstrøm. Vi leverer kvalitetsarbeid på sterk- og svakstrøm til alle typer industrier og næringsliv. Alle løsninger skreddersys deres behov, og til det beste for din bedrift.

Vi utfører el-installasjoner og andre løsninger for butikklokaler, kontorlandskap, produksjonslokaler, verksteder, eksplosjonsfarlige områder som lakkanlegg og bensinstasjoner, varme- og kjøleanlegg, prosessanlegg med mer.

Vi bistår deg gjennom hele prosessen

Vi bistår byggeiere, byggherrer og brukere med planlegging og prosjektering i forkant. Vi har mange gode løsninger for strømsparing; LED-lys, solcelleanlegg og styringssystemer for lys og varme.

Vi har bred erfaring innen prosessforståelse og automatikk samt nødstrøm/UPS anlegg. Vi skreddersyr også sikkerhetsløsninger som adgangskontroll, innbrudds- og brannalarm, kameraovervåking, brann og nødlys.

Vi kan levere nett og sikkerhetsløsninger til din bedrift

Vi leverer også løsninger innenfor kommunikasjonsteknologi og leverer nettverksløsninger med både fiber og kobber. Vi kan også tilby skreddersydde sikkerhetsløsninger slik som kameraovervåkning av bygninger og områder, innbruddsalarm, adgangskontroll, brannalarm og nød- og ledelys.

Vi kan tilby den beste løsningen for deg og din bedrift; kompetanse for vedlikehold og drift er en selvfølge.

Bli med oss for også å finne fremtidens løsninger, vi har vært på lag med kunden siden 1947.

Kontakt oss om du har spørsmål om elektriske installasjoner, be om en gratis befaring eller bare for å slå av en prat.

Share on Facebook

Logg inn