Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Internkontroll

Innlogging til internkontroll elektro. IK-ELEKTRO dekker alle krav.

Den enkle løsningen som tilfredsstiller kravene til internkontroll elektro.

bilde

Full oversikt over:

Det er en utfordring for mange å sette seg inn i, og oppfylle de lovbestemte reglene om internkontroll av elektrisk anlegg. Det er derfor utviklet et brukervennlig webbasert system som administrerer og tilser at alle regler og krav blir etterfulgt.

Systemet kan tilpasses enhver virksomhet, enten den består av ett eller flere elektrisk anlegg. Der det er flere anlegg er det ofte flere driftsansvarlige. Disse får tilgang til sine anlegg og kan utføre rutiner for ettersyn, avviksbehandling og korrigerende tiltak. Man står fritt til å velge elentreprenør eller elektriker til å utrette feil og mangler. Internkontroll elektro er et krav til alle bedrifter

Alle bedrifter eller virksomheter som omfattes av Lov om tilsyn med elektriske anlegg og elektrisk utstyr plikter å innføre og utøve internkontroll. Eier og bruker av elektriske installasjoner har plikt til å sørge for dokumentert vedlikehold og ettersyn av det elektriske anlegget, slik at den til enhver tid er i forskriftsmessig stand. Myndighetene har nå innskjerpet kontrollene, og manglende dokumentasjon kan resultere i bøter.

Kontakt oss for gratis befaring og tilbud.

Share on Facebook

Logg inn