Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Privatkunder og borettslag

Elektrotjenester til privatkunder og borettslag.

Vi i Gecom AS leverer alt innen sterkstrøm og svakstrøm til privatkunder og borettslag.

Helt siden 1947 har vi levert kvalitetsprodukter og utført kvalitetsarbeid til det beste for din bolig. Vi setter kvalitet og sikkerhet aller høyest, og med snart 70 års erfaring mener vi at vi er godt rustet for jobben.

bilde

Feil valg kan få katastrofale følger

Arbeid med strøm og spenning skal alltid utføres av autoriserte fagmenn. Uansett hvor «enkel» jobben ser ut, kan feil valg få katastrofale følger. Kompetanse og fagkunnskap skal ikke undervurderes, og hos Gecom AS får du kvalitetsarbeid til en anstendig pris.

Vi tilbyr fem års garanti på materiell og utført arbeid.

Ved reklamasjon drar vi til kunden og bytter kostnadsfritt!

Vi skreddersyr løsninger for deg

Vi legger til rette for spesielle behov og ønsker når det gjelder valg av design og unike løsninger, spør oss gjerne! Vi vil alltid gi deg den beste løsningen som passer for deg.

Vi utfører en rekke tjenester for privatkunder og borettslag:

Vi dokumenterer alle jobber i henhold til myndighetskrav. Vår dokumentasjon blir levert på boligmappa.

Erfaring og kunnskap siden 1947

Gecom AS har vært på lag med kunden helt siden 1947. Som kunde hos oss får du også muligheten til å være med oss inn i fremtidens energiverden: Smarthus. Her inngår moderne løsninger som varmestyring, lysstyring, solcellepanel og batterilagring.

Vi går spennende tider i møte, med masse nye teknologiske fremskritt. Spør oss gjerne om fremtida og hvordan den vil bli for deg og din bolig!

Ta gjerne kontakt med oss i Gecom, enten du ønsker en hyggelig prat, har spørsmål eller ønsker en gratis befaring eller tilbud på en jobb.

Share on Facebook

Logg inn